Omdrejningspunktet for min klinik er egenomsorg. Når du træder ind ad døren hos mig, har du nemlig truffet et selvkærligt valg om at gøre noget godt for dig selv – du har prioriteret at forkæle din krop og samtidig give dit hoved et pusterum. Dét er en prioritet, som jeg værner om, og som jeg synes er utrolig vigtig.

Hos mig sætter vi derfor tiden og hverdagens mange gøremål på pause, så dit nervesystem kan slappe af, og du kan opleve velvære og ren afslapning.

FOKUS PÅ DIG

Inden behandlingen starter, vil vi kort snakke om dine ønsker og eventuelle problematikker. Måske der er dele af din krop, som trænger til ekstra opmærksomhed undervejs fx en skade, som jeg skal være særlig opmærksom på, en overanstrengelse eller et særligt ømt område. Jeg tilpasser herefter behandlingen, så den er effektiv, men samtidig skånsom over for eventuelle skader.

Når du rejser dig fra biksen, er det vigtigste for mig, at du føler dig opløftet i din krop. At du går herfra med en fornyet lethed. Jeg har det nemlig bedst, når du mærker en klar forbedring i kroppen efter endt behandling, og det giver mig stor tilfredsstillelse, når jeg kan se et smil på dit ansigt. Det er en daglig motivation for mig, at jeg via fysiurgisk massage gør en mærkbar forskel for dit velbefindende i din krop.

NÆRVÆRENDE, RAR STEMNING

I min klinik hersker en hjemlig, varm og rar stemning – her er en rolig og herlig atmosfære. Jeg har indrettet klinikken på hyggeligste vis for både min og din skyld. Jeg føler mig nemlig hjemme og utrolig godt tilpas her, og det er vigtigt for mig, at du også føler dig afslappet og tryg i det rum, jeg har skabt.

Det skal være en wellness-oplevelse at modtage behandling i min klinik, og du bliver derfor mødt af rolige farver på væggene, afslappende dufte og lækre, rene håndklæder og lagner, som jeg vasker i parfumefrit vaskemiddel.

I klinikken er lækkert at være – det er et åndehul i en travl hverdag og den ro, der hersker hos mig, er med til at gøre en forskel for behandlingen og helhedsoplevelsen.

DU FINDER MIG HER

Klinikken er beliggende i Hvidovre på Arnold Nielsens Boulevard 72-74. Du finder mig i lokale 13B, som ligger på første sal uden elevator. Her er gratis parkering, og så holder bus 133 lige uden for døren.

Jeg glæder mig til at tage varmt imod dig!