(+45) 2657 6733

Virksomheds Massage

Er du virksomhedsejer, har du lederansvar, eller er du en del af HR-funktionen på din arbejdsplads? Så er du måske lige nu på jagt efter tilbud til dine medarbejdere, som øger medarbejdertilfredsheden, og som samtidig forebygger skader og antallet af sygedage?
Virksomhedsmassage giver dine medarbejdere en lille pause i hverdagen, hvor der er fokus på egenomsorg og selvforkælelse. Dét skaber større arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder og øger den generelle trivsel på arbejdspladsen.
Jeg tilbyder plejende, forebyggende behandlinger fx af nakke, skuldre og arme eller af ben og fødder. Har du et stillesiddende arbejde, kan du få spændinger i nakke, skuldre, arme og ryg, og her kan fysiurgisk massage effektivt gå ind og løsne op i kroppens muskulatur. Jævnlig massage
kan være med til at forebygge skader, myoser og spændinger.
Behandlingen afhænger af den enkelte medarbejders ønsker og problematikker. Hvor lang tid en massage skal tage, er noget vi aftaler i fællesskab, så løsningen skræddersyes til netop jeres arbejdsplads. Hos størstedelen af mine kunder varer én behandling som regel 30 inutter inklusive af- og påklædning samt kort samtale og eventuel undersøgelse.

FAST AFTALE MED DIN VIRKSOMHED?
Jeg kommer ud til jer en fast hverdag, fx én gang om ugen, hver fjortende dag eller én gang om måneden. Vi aftaler et fast timeantal pr. gang, dog minimum tre timer pr. besøg hos jer.
Du stiller et egnet lokale til rådighed, og jeg medbringer briks, lagner, håndklæder og olie. Jeg masserer i lækker, duftfri, økologisk mandelolie.
Som registreret alternativ behandler er mine behandlinger momsfritaget. Det betyder, at jeg ikke lægger moms på mine behandlinger, men I kan som virksomhed trække behandlingerne fra som enhver anden udgift.

NYSGERRIG?
Vil du vide mere om virksomhedsaftaler, og ønsker du en dialog om, hvilken løsning, der passer bedst ind hos jer? Tag endelig fat i mig, så tager vi en uforpligtende snak herom.

LÆR MIG BEDRE AT KENDE
BLIV KLOGERE PÅ FYSIURGISK MASSAGE
KONTAKT MIG