Behandlinger

Jeg tilbyder behandlinger af 30, 60 og 90 minutters varighed. Heraf går 5-10 minutter til af- og påklædning, betaling – enten kontant eller via Mobile Pay – en kort samtale og eventuel undersøgelse. Det er nemlig vigtigt, at massagen skræddersyes til lige netop din krop, og derfor vil du opleve, at jeg, før jeg går i gang med at massere, spørger ind til eventuelle skader, smerter og ømheder.
Fælles for alle behandlinger er, at jeg starter med blid massage for at opvarme dit muskelvæv.
Den blide massage får din krop til at slappe af og blive varm. Herefter arbejder jeg mere i dybden med muskelvævet ved brug af forskellige massageteknikker inden for den fysiurgiske massage.
Glæd dig til en følelse af lethed og øget bevægelighed i din krop efter endt behandling samt øget fysisk og psykisk velvære.
Husk at drikke rigeligt med vand efter behandlingen.

30 MIN.
Behandlingen er god for dig, som har brug for massage af nakke og skuldre. Massagen er effektiv mod spændingshovedpine og ømme, spændte muskler i skuldre og nakke.
Du kan også vælge massage af benene. Denne behandling er for dig, der går og står meget, eller som har ømme ben efter træning. Her er den fysiurgiske massage med til at give god restitution af musklerne.
Du bliver masseret i duftfri, økologisk mandelolie.

60 MIN.
Behandlingen passer til dig, der har et specifikt problem, som du ønsker, at vi går mere i dybden med. Ved denne behandling integrerer jeg flere behandlingsteknikker, og jeg skræddersyer behandlingen, så den passer til lige netop din krop. Massagen er også god til dig, der ønsker egenomsorg og selvforkælelse med god og dybdegående afspændingsmassage af hele ryggen, skuldre, nakke og arme, og eventuelt af dit ansigt.
Du bliver masseret i duftfri, økologisk mandelolie.

90 MIN.

Behandlingen er for dig, der både har et specifikt problem, som du ønsker, at vi kommer i dybden med undervejs, men som samtidig drømmer om egenomsorg i form af også psykisk velvære og et åndehul i en travl hverdag.
Jeg vil undervejs integrere forskellige massageteknikker, og på de 90 minutter har jeg god tid til at komme hele vejen rundt på din krop – fra hoved til tå. Du bliver masseret i duftfri, økologisk mandelolie.